Περί »ψήφου στους απόδημους ‘Ελληνες»:
Η απάντηση της Ομογένειας στους τιποτένιους πολιτικούς Ελλάδας

‘Ιδρυση Κόμματος -στην Ελλάδα- με κορμό τον απόδημο Ελληνισμό και στελέχη προσωπικότητες με γνώση, κατάρτιση, κύρος

«Μην κουράζεστε, δεν θέλουμε 5 έδρες -που υποτίθεται »ΘΑ» μας προσφέρετε- στην… »ιδιόκτητη» άνομη Βουλή σας (γιά να… »παραχωρείτε» έδρες, σίγουρα θα έχετε και την… ιδιοκτησία της Βουλής), αν και λογικά αφού είμαστε το 1/4 του ‘Εθνους, που ζούμε εκτός Ελλάδας (1/4 οι με δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα), θα μας έπρεπαν στο ελάχιστο 50-60 έδρες. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να ιδρύσουμε Κόμμα, στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια, μην αναμασάτε την διαχρονική απάτη σας, περί δήθεν ψήφου στους απόδημους. Σας μάθαμε, σας ξέρουμε. Παραμένετε οι ίδιοι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί απατεώνες, που μόνο ζημιά κάνετε στην πατρίδα. Και σύντομα ο λαός της Ελλάδας θα δει μηνύματα, όπως το ακόλουθο (μετά την έγκριση του νέου Κόμματος από τον ‘Αρειο Πάγο, σύμφωνα με τον νόμο 3023/2002 – ΦΕΚ Α’ 146 20020625)»: «Τους ψηφίσατε, τους ξαναψηφίσατε, σας εξαπάτησαν. Κατάστρεψαν την Ελλάδα… Κατάστρεψαν την ζωή σας και το μέλλον των παιδιών σας.

Τώρα, μόνο ένα Κίνημα-Κόμμα στην Ελλάδα, με »κορμό» τον απόδημο Ελληνισμό, μπορεί να δώσει λύση και να βγάλει την πατρίδα μας από την μεγάλη κρίση, στην οποίαν την οδήγησαν επίορκοι, ευθυνόφοβοι, »επαγγελματίες πολιτικοί», που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας γιά να σας »υποτάξουν» στους δανειστές με καταστρεπτικά »Μνημόνια», χωρίς να τιμωρηθούν. Που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας στην Βουλή, γιά »ξέπλυμα ανομιών» και »ασυλία» του ανίκανου, σάπιου, διεφθαρμένου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου, που εξευτελίζει την Ελλάδα μας».

Σημ. 1: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του νέου Κόμματος (ετοιμάστηκε αθόρυβα, μεθοδικά και ήδη συγκεντρώθηκαν οι 200 υπογραφές Ελλήνων πολιτών, όπως ορίζει ο νόμος), θα ηγείται προσωπικότητα του απόδημου Ελληνισμού (από HΠΑ) με γνώση, κύρος, διεθνή αναγνώριση.

Στο προσχέδιο της Ιδρυτικής Διακήρυξης, εντυπωσιάζει η άριστη, ολοκληρωμένη μελέτη γιά την δημιουργία αρχικά 15.000 θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, με την προσέλκυση επενδύσεων (όχι »αέρας κανιστός») και εφικτό στόχο τις 50.000 θέσεις εργασίας, σε μιά πενταετία. Επίσης, η ολοκληρωμένη μελέτη γιά σταθερό, αμετάβλητο ΦΠΑ στο 10% και γιά σταδιακή αύξηση μισθών 15% τον χρόνο, γιά 5 χρόνια. Μαζί και η απαίτηση -βασικός στόχος- γιά ολική κατάργηση της χρηματοδότησης πολιτικών Κομμάτων, άμεσα ή έμμεσα, από το χρεοκοπημένο Δημόσιο.

Σημ. 2: Αν κρίνουμε από τους πρωτεργάτες σε Β. Αμερική και Ευρώπη-Ωκεανία, εκτιμούμε ότι μπορούν να κινητοποιήσουν σημαντικό ποσοστό του απόδημου Ελληνισμού γιά ουσιαστική παρέμβαση στα της Ελλάδας, ειδικά με μικρο-μεσαίες επενδύσεις, γιά να κινηθούν παραγωγή, οικονομία. ‘Οπως είναι γνωστό, οι Ομογενείς δεν επενδύουν στην Ελλάδα, εξαιτίας της απατεωνιάς των κυβενήσεων, τις οποίες δεν εμπιστεύονται. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Το νέο Κόμμα, δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με »παράγοντες» της Ομογένειας ή Οργανώσεις της ή το διαλυμένο πρώην ΣΑΕ κλπ


Πηγή
loading...
 
Top