Μια γυναίκα και ένα κοριτσάκι, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από πυροσβέστες που κλήθηκαν για κατάσβεση φωτιάς σε μονοκατοικία στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία δέχθηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς σε μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Ξάνθης και Κοραή στον Άγιο Δημήτριο, λίγα λεπτά μετά τις 08:30 το πρωί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν μια γυναίκα και κοριτσάκι, χωρίς τις αισθήσεις τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο "Σωτηρία" την άτυχη γυναίκα και στο νοσοκομείο Παίδων το κορίτσι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διενεργεί έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα.

προηγουμενη ενημέρωση

Νεκρές βρέθηκαν μανά και κόρη  μέσα στο διαμέρισμα τους στο Άγιο Δημήτριο όταν λίγο μετά τις 08.00 ξέσπασε φωτιά για άγνωστο λόγο. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της πυρκαγιάς και αφού κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εντόπισαν την 37χρονονη γυναικά και την 4χρονη κόρη της αγκαλιασμένες και χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λίγα λεπτά αργότερα τις μετέφερε στο Νοσοκομείο Σωτηρία όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διενεργεί έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα της πολυκατοικίας  


http://www.ksipnistere.com/2016/05/blog-post_22.html
loading...
 
Top