ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ "ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ YΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ". 

Οι  Αρχές και το Όραμα.


Όταν ο ελληνικός λαός ξυπνήσει από τη “νάρκωση” δεκαετιών στην οποία έχει υποβληθεί με “εικόνα, λόγο και πράξεις” αναίσχυντης προπαγάνδας, ώστε να αποδέχεται το σφετερισμό της πολιτικής του δύναμης και εξουσίας,  την οποία ίσως ούτε καν   κατανοεί,  και απαιτήσει την τήρηση του Συντάγματός του,  τότε το κέλυφος της πολιτικής και οικονομικής παγίδας που του έχουν στήσει   μπορεί να το σπάσει.


Και να γίνει πολιτικά ελεύθερος πάνω στη γη των προγόνων του, όπως  εκείνοι. Ελεύθερος να πετάξει πιο ψηλά και πιο μακριά προς την αυτογνωσία του, ποιος πραγματικά είναι ως άνθρωπος και ως διαχρονικός  Έλληνας και συνεπώς προς την διαιώνια  ελληνική σοφία. Τότε μπορεί να γράψει ο ίδιος ένα νέο Σύνταγμα, το Σύνταγμα μιας νέας Εποχής για την Ελλάδα, γεμάτης από φως Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και  Δημιουργίας.

Με αυτές τις Αρχές και αυτό το Όραμα συντάχθηκε η παρούσα Διακήρυξη.

Η Διακήρυξη.

Εμείς, Έλληνες  ενεργοί πολίτες, (δια)κρίνουμε, με όλο και  μεγαλύτερη ένταση, ότι το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας έχει φτάσει σε τέτοια αποσύνθεση, ώστε μας οδηγεί από καταστροφή σε καταστροφή. Ήδη διαγράφεται απειλητικός ο πλήρης αφανισμός μας ως  διακριτού και με αυτόνομη κρατική υπόσταση λαού. Αυτές οι συνεχείς διολισθήσεις προς την ολική καταστροφή συμβαίνουν επειδή  το πολιτικό σύστημα έχει  καταστρατηγήσει, βαθμιαία και εν τέλει ολοκληρωτικά, το  Σύνταγμα της Ελλάδος.

Εμείς αυτοί  αποφασίσαμε να αντιδράσουμε   και προς τούτο δημιουργούμε την Ενότητα Ελλήνων προς Υπεράσπιση του Συντάγματος-ΕΝΕΛΥΣ, μαζί με όλους όσους έχουμε κοινή (διά)κριση και κοινό στόχο.  Ως Έλληνες πολίτες, θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε μέσο το Σύνταγμά μας, όπως μάς υποχρεώνει το 120 ακροτελεύτιο άρθρο του, πλην της ένοπλης βίας την οποία αποκηρύσσουμε. Αλλά ταυτόχρονα την διακηρύσσουμε πολλαπλασιαστικά προς όσους απειλήσουν την εδαφική και πληθυσμιακή  ακεραιότητα της πατρίδος μας.

Στόχος της ΕΝΕΛΥΣ είναι να πράξει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να αποκατασταθεί η Συνταγματική νομιμότητα που έχει πλήρως καταλυθεί, να καταγγελθούν δημόσια αλλά και να ακυρωθούν όλα τα  αντισυνταγματικά νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί, προς τα οποία ο Ελληνικός λαός είναι πλήρως  αντίθετος και το δήλωσε κατηγορηματικά κατά   το δημοψήφισμα  της 5.7.2015, αρνούμενος τους όρους Γιουνκέρ με ποσοστό 61,31%.

Ένας σημαντικός αριθμός  βουλευτών ψήφισε το γ.Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους, παραβιάζοντας το Σύνταγμα της Ελλάδος το οποίο, διά του άρθρου 44 παρ.2  σε συνδυασμό με το άρθρο 42 παρ.1, επιβάλλει το αποτέλεσμα   δημοψηφίσματος,  εντός  ενός μηνός από τη διεξαγωγή του, να έχει δημοσιευθεί  ως νόμος του Κράτους.   Αν αυτό είχε συμβεί, δε θα ήταν δυνατόν ακολούθως να ψηφιστεί  κάποιος νόμος ενάντιος προς την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.

Οι υπόλοιποι βουλευτές αποδέχονται, αλλά και συμβάλλουν καθοριστικά  στο αναμφίβολο αυτό γεγονός με το να παραμένουν και να συζητούν στο Κοινοβούλιο  τα  προς ψήφιση  αντισυνταγματικά νομοσχέδια, προσλαμβάνοντα τον χαρακτήρα αυτό από την παραβίαση των ως άνω άρθρων. Παραβίαση που καταλύει την πλέον θεμελιώδη Αρχή του Συντάγματος της Ελλάδος,  αλλά και κάθε Συντάγματος όσο διαφορετικά  και αν την εκφράζει, την Αρχή της λαϊκής κυριαρχίας.

Επειδή Νόμος ο οποίος να κατοχυρώνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν δημοσιεύτηκε,  προς ακύρωση όλων των αντισυνταγματικών νόμων που ψηφίστηκαν μετά την 5.7.2015. απαιτείται προσφυγή στην Ελληνική δικαιοσύνη.  Αλλά και στη Διεθνή  προς απόδοση των συνεπειών αντισυνταγματικών αποφάσεων στις χώρες, που επίσης ψήφισαν ενάντια  στο Σύνταγμα “εταιρικής  χώρας”, της Ελλάδος, εκμηδενίζοντας την  κυριαρχία του λαού της.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
loading...
 
Top