"Οι Τούρκοι είναι διαρκώς στα δικά μας χωρικά ύδατα και φτάνουν δίπλα στο νησί συνέχεια", περιγράφει ο Κώστας Δημίδης την ώρα που έρχεται στο φως ακόμη ένα video από τη στιγμή που οι Τούρκοι μπήκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα
και το πλήρωμα του σκάφους τουρκικής ακτοφυλακής ουσιαστικά επιχείρησε να συλλάβει τον Έλληνα ψαρά, ο οποίος έπλεε με το καΐκι του σε ελληνικά χωρικά ύδατα στις Οινούσσες.  

"Έγινε το περιστατικό με το αλιευτικό. Δούλευα ως καπετάνιος. Οι Τούρκοι μας είπαν πως είμαστε 2,5 μίλια από την Τουρκία και ότι είμαστε στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ δεν ήμασταν, ήμασταν 1,5 μίλι από τις Οινούσσες. Μας έγνεφαν να σταματήσουμε. Μπήκανε μια φορά μπροστά μας. Δεν μας έβριζαν, αλλά μας φώναζαν. Μας απείλησαν πως θα μας πάρουν στην Τουρκία. Σταμάτησαν μπροστά μας. Ήρθε για εμάς! Ήρθε επί τούτου και σταμάτησε μπροστά μας", λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Δημίδης σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

Η πρόκληση των Τούρκων δεν σταμάτησε εκεί. "Μετά από μισή ώρα, με το που απομακρύνθηκε το σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού, το τουρκικό σκάφος ήρθε πάλι μπροστά μας. Φώναξα στο ελληνικό σκάφος να το χτυπήσω με ευθύνη δική μου. Μου είπε ο άνθρωπος από το ναυτικό να μείνω ψύχραιμος. Μου είπαν να ηρεμήσω", λέει και σημειώνει πως αν και πολλές φορές βλέπει τους Τούρκους στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τη Μεγάλη Παρασκευή ήταν η πρώτη φορά που απειλήθηκαν με τέτοιο τρόπο. 

Πριν δέκα μέρες, όπως καταγγέλλει, ένα τουρκικό πλοίο έφτασε μισό μίλι από την Παναγία και παρά το γεγονός πως το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό τους ενημερώνει πως έχουν μπει στα ελληνικά χωρικά ύδατα, οι Τούρκοι επιμένουν πως βρίσκονται στα τουρκικά ύδατα και λένε πως με βάση τους χάρτες τους, βρίσκονται σε τουρκικά χωρικά ύδατα!
Είναι το είδος της ανακάλυψης που θα πρέπει να κάνει διεθνή πρωτοσέλιδα: Μια ομάδα ερευνητών ανακάλυψε ότι μια απλή ένωση στο ελαιόλαδο είναι ικανή να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα »μέσα σε 30 λεπτά έως μία ώρα» – και δεν βλάπτει τα υγιή κύτταρα.
Και πριν κάποιοι από εσάς σκεφτούν ότι αυτό είναι «ψεύτικη επιστήμη,« θα πρέπει να διαβάσετε την πραγματική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το School of Environmental and Biological Sciences στο Rutgers στο περιοδικό Molecular and Cellular Oncology. Ακόμα και οι ερευνητές και οι επιστήμονες πίσω από τη μελέτη εντυπωσιάστηκαν και έμειναν με ανοικτό το στόμα από τα αποτελέσματα, τα οποία έχουν σοβαρές επιπτώσεις, όταν πρόκειται για το πώς το κοινό μπορεί σύντομα να δεί την απλή διατροφή ως όπλο κατά του καρκίνου.
Η ένωση που χρησιμοποιείται, γνωστή ως oleocanthal, έχει ήδη αναγνωριστεί ως «αντι-καρκινικός» παράγοντας, αλλά η πραγματική έκταση της ικανότητάς της στην καταπολέμηση των καρκινογόνων κυττάρων ήταν σχεδόν άγνωστη. Υπάρχουν αρκετές μελέτες σχετικά με τα άλλα οφέλη της ένωσης ,στις οποίες περιλαμβάνονται οι πιθανές επιπτώσεις της στις εξής παθήσεις:
Φλεγμονή
Καταστολή όγκου
Οστεοπόρωση
Νόσο που σχετίζεται με τη Ηλικία
Αλτσχάιμερ
Και πολλές άλλες που το πιο πιθανό είναι να τις αγνοούμε.
Αλλά αυτή η νέα μελέτη, η οποία διαπίστωσε ότι η ένωση αυτή μπορεί να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε λιγότερο από μία ώρα, μπορεί να είναι η πιο εκπληκτική.
Συγκεκριμένα, η μελέτη διαπίστωσε ότι τα καρκινικά κύτταρα που εκτίθενται στην oleocanthal πέθαιναν μέσα σε 30-60 λεπτά – κι αυτό χάρη στον τρόπο με τον οποίο η ένωση του ελαιολάδου χρησιμοποιεί τα ένζυμα των καρκινικών κυττάρων. Τρυπώντας το εσωτερικό των καρκινικών κυττάρων, όπου το «απόβλητο»του κυττάρου κρατείται, η ένωση προκαλεί τον απόλυτο όλεθρο στα μολυσμένα κύτταρα.
Ο καθηγητής Paul Breslin, ο συγγραφέας του βιβλίου της μελέτης, εξηγεί ότι η διαδικασία προκαλεί το άνοιγμα του «ασκού του Αιόλου» στο εσωτερικό του καρκινογόνου κυττάρου.
Για άλλη μια φορά, βλέπουμε την αληθινή θεραπευτική δύναμη τροφών όπως το ελαιόλαδο που αποδεικνύεται μέσω ισχυρής έρευνας η οποία έχει πραγματικές εφαρμογές για εσάς και την υγεία της οικογένειάς σας (και το σύνολο της υγείας του πλανήτη).
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες σίγουρα θα ορμήσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φαρμακευτικών τεχνολογιών που θα προσπαθούν να μιμηθούν τις συμπεριφορές της oleocanthal (με μια λίστα παρενεργειών και μειωμένης αποτελεσματικότητας), αλλά το κλειδί εδώ είναι ότι χωρίς σχεδόν τίποτα μπορείτε να ξεκινήσετε την εμπειρία των οφελών αυτής της ένωσης που βρίσκεται στο ελαιόλαδο για τον εαυτό σας: απλά αγοράστε κάποιο υψηλής ποιότητας βιολογικό ελαιόλαδο από το τοπικό μανάβικο σας.
Πηγη thesecretrealtruth

Use Facebook to Comment on this Post

- See more at: http://www.xorisorianews.gr/%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/#sthash.SQskaPMJ.dpuf

http://www.ksipnistere.com/2016/05/blog-post_889.html
loading...
 
Top