Σε πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση αναζητώντας και πάλι καταφύγιο στην προπαγάνδα προκειμένου να παρουσιάσει το «μαύρο» αποτέλεσμα του Eurogroup ως «άσπρο» ελληνικό success story.


Το Μέγαρο Μαξίμου ανασύρει απίστευτες ανακρίβειες ώστε να διαστρεβλώσει για μια ακόμα φορά την πραγματικότητα, να εξωραΐσει την επώδυνη συμφωνία και να την παρουσιάσει ως δήθεν επιτυχία και υιοθέτηση των ελληνικών θέσεων από τους δανειστές την ώρα που ο Ευκλείδης Τσακλαλώτος φέρνει διπλό μνημόνιο.

Στην αρχή και προκειμένου να πείσει ότι το νέο πακέτο μέτρων δεν αποτελεί Μνημόνιο έσπευσε να επικαλεστεί δηλώσεις του κ. Γερούν Ντάισεμπλουμ για να ακολουθήσει απίστευτο tweet της κυρίας Ολγας Γεροβασίλη το οποίο αποκαλύπτει την επικοινωνιακή «γραμμή» της κυβέρνησης.

«Πετύχαμε τους στόχους μας στο #Eurogroup: Αξιολόγηση στη βάση των ελληνικών προτάσεων, χωρίς υποχρέωση για νομοθέτηση των προληπτικών μέτρων», έγραψε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η απάντηση όμως, ήρθε από τον κόσμο του Τwitter που το περασμένο καλοκαίρι υιοθετούσε το σύνθημα «Γερούν (σ.σ. Ντάισεμπλουμ) γερά» για να «κράξει» άγρια όσους επικαλούνταν τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο λογαριασμός της κυρίας Γεροβασίλη «βομβαρδίστηκε» με σκληρά και αφιλτράριστα σχόλια δείχνοντας πως πλέον η κυβερνητική προπαγάνδα δεν πρόκειται να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου.

gero-tw (1)
Πηγή
loading...
 
Top