Χτυπήστε τους προδότες όπως μπορείτε γιατί καταστρέφουν τη χώρα. Και καταρχήν μην τους δίνετε τα ωραία σας λεφτά. Έτσι και πάρω χαμπάρι οτι κάποιος είναι Σύριζα ή Ανθελ δεν ξαναψωνίζω απ' αυτόν ούτε ξαναασχολούμαι μαζί του.
Δεν πα νάσαι Χρυσή Αυγή, δεν πα νάσαι ΚΚΕ, δεν με απασχολεί, δικαίωμά σου. Αυτούς τους κοπρίτες όμως δεν τους αντέχω. Να τους φέρουμε την ζημιά που μας κάνανε στην πόρτα τους πριν μας κάνουν μετανάστες. Έχει κι αλλού πορτοκαλιές
Ο ΣΥΡΙΖΑ θερίζει ό,τι έσπειρε. Τόσα χρόνια προπυλάκιζαν τους βουλευτές των άλλων κομμάτων και ειδικότερα του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα μετά μανίας, ως δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες. Δεν υπήρχε μέρα που να μην διακόψουν εκδήλωση, ομιλία, επίσκεψη κάποιυ βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Τελικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν ούτε τυχαίο, ούτε αυθόρμητο. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχέδιο να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ για να πάρει απλά την θέση του. Αυτό και μόνο ήταν ο στόχος του Αλέξη. Να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ και να πάρει τους ψηφοφόρους του. Για να το πετύχει αναγκάστηκε να πάρει και μερικούς βουλευτές, συνήθως δευτεροκλασάτους, αλλά και όλους σχεδόν τους συνδικαλιστές του δημοσίου. Τελικά τα κατάφερε μεν αλλά δεν θα το χαρεί. Γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανείς. Και ο Τσίπρας τους πρόδωσε όλους. Από τους "συντόφους" του, μέχρι και τον τελευτάιο ψηφοφόρο. Άλλη ευκαιρία δεν θα του δοθεί και το ξέρει καλά. Αν γίνουν εκλογές θα χάσει και θα χαθεί. Άντε με το καλό λοιπόν.


αναγνωστης
http://www.ksipnistere.com/2016/04/blog-post_297.html
loading...
 
Top