Εμετικός ο γλοιώδης Ντόναλντ Τουσκ έγλειψε την Τουρκία, την οποία επαίνεσε ως μια χώρα «παράδειγμα» στη διαχείριση του προσφυγικού.
Ο γλοιώδης Ντόναλντ Τουσκ υπογράμμισε το Σάββατο ότι
«η Τουρκία έχει κάνει μεγάλη πρόοδο (στο ζήτημα της) απελευθέρωσης της βίζας. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν αυτό το καλοκαίρι καταλήγουν στο ότι η Τουρκία πληροί όλα τα αναγκαία σημεία».
Η Τουρκία είναι το καλύτερο παράδειγμα στον κόσμο ως προς τη μεταχείριση των προσφύγων, συνέχισε μάλιστα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο οποίος προηγουμένως είχε σημειώσει ότι «χάριν στην συνεργασία με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, την Τουρκία και την υποστήριξη των προσφύγων σε τρίτες χώρες, υπήρξε ραγδαία μείωση των παράτυπων μεταναστών».
«Σήμερα η Τουρκία είναι το καλύτερο παράδειγμα στον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο οφείλουμε να μεταχειριζόμαστε τους πρόσφυγες», υπογράμμισε ειδικότερα, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να κάνει μαθήματα» στη χώρα για το ζήτημα αυτό.
«Σε ευχαριστώ αγαπητέ Αχμετ και είμαι περήφανος που η Τουρκία είναι εταίρος μας», προσέθεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Αντί σχολίων στις δηλώσεις του γλοιώδη Τουσκ υπενθυμίζουμε τα δύο ακόλουθα άρθρα:

1. Οι Τούρκοι πουλάνε 12χρονα ερωτικά σκλαβάκια από τη Συρία στους Σαουδάραβες
2. Το Ισλαμικό Κράτος πουλά σκλάβους γυναίκες και παιδιά Γιαζίντι στην Τουρκία

Γλείψε και άλλο Τουσκ, ντροπή της Ευρώπης…
loading...
 
Top