ΣΥΜΠΛΕΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ
Απαλλοτριώνουν κατοικία ηλικιωμένων στο Ψυχικό

-Από τους μαφιόζους πασοκοδεξιούς στους κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που κάνουν οι οξυδερκείς ψηφοφόροι για την εναλλαγή στην διακυβέρνηση της χώρας και την ανάληψη της εξουσίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ.

Η λαική φαρμακόγλωσσα που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει έρχεται να πάρει εκδίκηση για τις επιλογές που οι ίδιοι οι ψηφοφόροι κάνουν διαχρονικά στην κάλπη. Ολοι έχουν συνειδητοποιήσει πλέον πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ είναι η αποθέωση του κατσιαπλιά με όλη την βαρύτητα της έννοιας κατσιαπλιάς.

Ηρθαν να διαδεχθούν τους μαφιόζους (μην νομίζετε ότι πρόκειται για καμμιά σοβαρή μαφία-της πλάκας ρεμάλια) της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και στο μεταξύ ζεσταίνουν την φωλιά των νεοναζί. Πάντως οι σημερινοί κυβερνώντες είναι πάνω απ΄όλα κατσιαπλιάδες αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο για τον τόπο. Τουλάχιστο οι δεξιοί και οι πασόκοι ήταν επαγγελματίες μιζαδόροι, είχαν καταφέρει να αποφοιτήσουν από την σχολή της αρπαχτής του δημοσίου χρήματος.

Είχαν αποκτήσει τρόπους και σωστές μεθόδους στην λεηλασία. Αυτοί εδώ είναι ατσούμπαλοι και κατσιαπλιάδες. ΚΑ-ΤΣΙΑ-ΠΛΙΑ-ΔΕΣ.

Βέβαια δεν είναι οι τωρινοί κατσιαπλιάδες που μας φόρεσαν τον ΕΝΦΙΑ είναι ο Βενιζέλος που μόλις το ανακοίνωσε έκανε λόγι για έναν προσωρινό φόρο. Αυτοί εδώ οι κατσιαπλιάδες υποσχέθηκαν ότι θα τον καταργήσουν και να που έρχονται να τον αυξήσουν. Και σκάει ξαφνικά το πρώτο κατασχετήριο πρώτης κατοικίας στο Ψυχικό. Γύρευε ποιος γραφειοκράτης καρεκλοκένταυρος έχει βάλει στο μάτι το σπίτι τους. Κάποιος κομμουνιστοσυμμορίτης θα είναι. Βγήκαν στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη που είναι δανδής αριστοκράτης και όχι αφόρητη λαικάτζα σαν τον Οικονομέα και τον Καμπουράκη. Ακόμη κι όταν λες τον πόνο σου πρέπει να υπάρχει στυλ και ο Δημήτρης Τάκης τόχει. Δείτε τι πάθαμε με τα νούμερα που μας κυβερνούν διαχρονικά.

Κατασχετήριο της πρώτης κατοικίας έφτασε σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο Ψυχικό αφού δεν είχε να πληρώσουν το ποσό των 200.000 ευρώ, το οποίο προέκυψε από τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ.

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», παρουσίασε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, 86 και 82 ετών, το οποίο έλαβε κατασχετήριο κατοικίας αφού αδυνατούσε να πληρώσει το φόρο του ΕΝΦΙΑ.

Το σπίτι, κληρονομήθηκε από τους γονείς της συζύγου και μόνο ο φόρος του 2015 άγγιξε τις 30.000 ευρώ ενώ όπως αποκάλυψε το ζευγάρι στην κάμερα, το ετήσιο εισόδημα από τις συντάξεις που λαμβάνουν, δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Ακόμη και όταν ο σύζυγος κατάφερε να μπει στις 100 δόσεις για το διακανονισμό του χρέους, αδυνατούσε να πληρώνει τη δόση των 1.700 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος συνολικά έφτασε το ποσό των 198.000 ευρώ!

Παρά τις προσπάθειες πώλησης, η κατοικία παρέμεινε στην κατοχή τους ενώ αναγκάστηκαν να πουλήσουν κοσμήματα και έπιπλα προκειμένου να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο μοναδικός λόγος που η κατοικία παραμένει στους κατόχους της, είναι η αποχή των δικηγόρων.

Δείτε το Βίντεο ...

Πηγή: http://www.zoomblog.org
loading...
 
Top