Δεν μπορώ να πιστέψω τι διαβάζω....τελικά αυτούς ψηφίσατε Ελληναρες? Τι σκοπό έχουν άραγε αυτά τα ΑΤΟΜΑ?Να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας με το έτσι θέλω? Τελικά η χωρα αυτή στερείται πατριωτών, και αυτό εξηγεί την μακροχρόνια ανοχή σε σκλαβιά.
Καμενεεεεεε το κατάλαβες ότι εσυ ο υπερπατριωτης κρατάς αυτά τα άτομα στην εξουσία? Γιαυτό σε ψηφισανε χοντρέ αυτοί που σε ψηφισανε? Αλλα ξέχασα όποιος ανησυχεί για το μέλλον σάυτην την χώρα,είναι Χρυσαυγιτης, την βρήκαμε την καραμέλα.
Αυτοί θέλουν το καλό της χώρας: Θα λύσουν το δημογραφικό, θα δώσουν δουλειά σε όλους τους παράνομους μετανάστες, θα δημιουργήσουν εκατοντάδες τζαμιά επειδή όλοι αυτοί είναι μουσουλμάνοι....και έχουν θρησκευτικά κ.λ.π. δικαιώματα, θα τους δώσουν Ελληνική ιθαγένεια, ώστε να τους ψηφίζουν και η μικρή εναπομείνασα Ελλάδα θα μείνει μειοψηφία στα Ελληνικά εδάφη της!!!! Πραγματικά μέσα σε λίγο χρόνο από τις αλλαγές που θα κάνουν στην παιδεία και το μεταναστευτικό θα διαλύσουν πλήρως τη χώρα!Είναι όμως επικίνδυνοι επειδή συχαίνονται οτιδήποτε είναι Ελληνικό...


αναγνωστης
http://www.ksipnistere.com/2016/04/blog-post_41.html
loading...
 
Top