Αναφερόμενος στη φωτογραφία που τον απεικόνιζε να κοιμάται στα υπουργικά έδρανα, ο κ. Φίλης αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Στο θέμα που προέκυψε από
τη φωτογραφία που τον απεικόνιζε να κοιμάται στα υπουργικά έδρανα το βράδυ της Τρίτης (κατά τη διάρκεια της έντονης κοινοβουλευτικής συζήτησης για θέματα Δικαιοσύνης) αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο», ο κ. Φίλης αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Για να κοιμηθώ χρειάζομαι μηχανική υποστήριξη» είπε ο υπουργός Παιδείας.

Με την ευκαιρία βέβαια, το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση στο protothema. Για ποιο λόγο; Επειδή και εμείς δημοσιεύσαμε τη φωτογραφία του Νίκου Φίλη στην αγκαλιά του Μορφέα, όπως έπραξαν τόσες και τόσες ιστοσελίδες αξιοποιώντας τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από πολλά φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία. Σύμφωνα με τη λογική ορισμένων «στο Κόκκινο» όταν κάποιος δημοσιεύει φωτογραφία ενός μέλους της κυβέρνησης να κοιμάται στα υπουργικά έδρανα της Βουλής «πέφτει χαμηλά για να αντιμετωπίσει τα επιχειρήματα του πολιτικού του αντιπάλου» και προβαίνει σε «αήθη επίθεση».


 http://www.ksipnistere.com/2016/03/blog-post_7293.html
loading...
 
Top