Λόγω…
ασθένειας φαίνεται πως θα αποχωρήσει τελικά από την κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ. Μουζάλας αισθάνθηκε αδιαθεσία την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο στο Κοινοβούλιο, και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τα συμπτώματα δεν υποχώρησαν και την περασμένη Κυριακή εισήχθη στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Νίμιτς. Ακολούθως υπεβλήθη σε επέμβαση ρουτίνας και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ καλά στην υγεία του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Το εάν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά του και στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει το επόμενο διάστημα, με δεδομένη την πρόθεση του πρωθυπουργού να αναβαθμίσει το υπουργείο, είναι ένα ερώτημα. Άλλωστε ο Πάνος Καμμένος φυσικά δεν υλοποίησε την απειλή του για αποχώρηση από την κυβέρνηση, ωστόσο με δηλώσεις της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ όπως και στελέχη του κόμματος επέμειναν ότι το θέμα είναι ανοικτό, παραπέμποντας την διευθέτησή του με ενδεχόμενη απομάκρυνση του κ. Μουζάλα σε δεύτερο χρόνο ή στον ανασχηματισμό.

Πάντως ήδη ακούγεται το όνομα του Οδυσσέα Βουδούρη ως πιθανού αντικαταστάτη του κ. Μουζάλα. Ο κ. Βουδούρης άλλωστε προοριζόταν για την θέση του Γενικού Γραμματέα της νέας Γενικής Γραμματείας διαχείρισης προσφυγικού. Ο κ. Βουδούρης έχει στο βιογραφικό του σημαντική ανθρωπιστική δράση και αποστολές σε πολλά μέρη του κόσμου όπως άλλωστε και ο κ. Μουζάλας. Ο κ. Βουδούρης ήταν πρόεδρος του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο κ. Μουζάλας ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη των Γιατρών του Κόσμου.Πηγή
loading...
 
Top